Ruitervoorkeuren

Gebaseerd op Action Type heeft Suzanne Heemskerk hier het unieke programma van Ruitervoorkeuren uit ontwikkeld.  Met ruitervoorkeuren kun je je eigen motorische leerstijl achterhalen en de training daarop afstemmen. Je krijgt meer inzicht in je eigen functioneren en het geeft handvatten voor communicatie.

Door de het volgen van de cursussen Ruitervoorkeuren Level 1 en Level 2 kan ik als instructeur beter inspelen op de behoeften van de ruiter door aanwijzingen te geven die behoren bij de eigen motorische leerstijl. Met kleine aanwijzingen kunnen er dan al enorme stappen gemaakt worden. 

Het Ruitervoorkeuren profiel maakt mij als instructeur nog bewuster van mijn eigen motorische leerstijl en is naast het Horse Profile een hele mooie aanvulling om nog beter in te kunnen spelen op de voorkeuren van de ruiter.

Klik hier voor meer informatie over een Ruitervoorkeurenprofiel.
Klik hier voor meer informatie over Horse Profile.
Klik hier voor meer informatie over Action Type.

Totaalcoachen XL – Begeleiden met ActionType
De unieke benadering in coachen en trainen
Jan Huijbers, Peter Murphy en Bennie Douwes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *