Horse Profile

Met HorseProfile leer je om jezelf en je paard beter te begrijpen. Je leert hoe je jouw gedrag optimaler kunt afstemmen op de behoefte van je paard. Je begrijpt jezelf en je paard beter, waardoor je prettiger met elkaar omgaat en effectiever traint met betere resultaten. En je paard zal je dankbaar zijn! HorseProfile kan toegepast worden binnen alle disciplines, op ieder niveau.

VOOR PAARDENEIGENAREN 
Na het invullen van de online vragenlijsten voor je persoonlijke HorseProfile zijn er verschillende opties. Je kunt zelf aan de slag met de informatie en de inzichten vanuit jouw HorseProfile.
Je kunt er ook voor kiezen om de uitkomsten met mij als HorseProfile Coach door te nemen. Er kan ook met een groep een workshop georganiseerd worden.

VOOR RUITERS
Heb je geen eigen paard maar wil je jezelf wel ontwikkelen als persoon en als ruiter? Dan kun je ook een HorseProfile invullen. Je krijgt inzicht in je voorkeursgedrag in het algemeen en als ruiter. Wat is voor jou belangrijk rondom het verzorgen en rijden? Waar krijg je energie van tijdens de les, en welke soort instructeur past het best bij jou? Je krijgt inzicht in hoe je op de meest effectieve manier leert en waar je energie van krijgt tijdens het rijden. Wanneer je van plan bent om ooit een paard te kopen of te leasen, dan kom je goed beslagen ten ijs: je weet welk type paard het best past bij jouw ambities én gedragsvoorkeuren!

VOOR WIE
Het HorseProfile kan onder andere ingezet worden bij:
– Ruiters die zichzelf en hun paard beter willen begrijpen, waardoor ze prettiger met hun paard omgaan en hun prestaties verhogen.
– Ruiters die problemen ervaren met hun paard en deze willen oplossen.
– Mensen die een paard willen kopen dat bij hun gedragsstijl en ambities past.
– Instructeurs die een extra dimensie willen toevoegen aan hun kennis. Die willen leren af te stemmen op hun individuele lesklanten en combinaties, zodat ze effectiever zijn in hun lesgeven, en de klantendoorstroom verminderen.
– Trainings- en africhtingsstallen
– Maneges
– Hippische opleidingen

Voor meer informatie HorseProfile


Het mooie van paarden
is dat zij ook een
specifieke én herkenbare 
(DISC) stijl hebben.